Bravčové kotlety
Potrebujeme:
700 g bravčových kotliet (karé), 60 g masti (oleja), 30 g cibule, 40 g slaniny, mleté čierne korenie, 2 strúčiky cesnaku, voda alebo vývar, soľ, 20 g hladkej múky
Ako na to:Naklepané bravčové kotlety poprášime múkou, prudko opečieme na masti a pridáme pokrájanú cibuľu a slaninu.
Spolu opražíme, okoreníme, osolíme, pridáme rozotrený cesnak, podlejeme vodou alebo vývarom a udusíme domäkka.
Podávame s ryžou.
08.03.2012
Podobné recepty
Krehké bravčové kotlety, Bravčové kotlety po Normandsky, Bravčové kotlety na horčici, Bravčové kotlety po kováčsky, Bravčové kotlety dusené so zeleninou a zemiakmi, Bravčové kotlety na pomarančoch, Bravčové kotlety, Grilované bravčové kotlety na pomarančoch, Bylinkové bravčové kotlety, Gaskoňské kotlety