Vajíčková nátierka
Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:
mäkký syr, margarín, cesnak, biely jogurt, soľ, uvarené vajcia, citrónová šťava, pažítka
Ako na to:Do misky dáme margarín a mäkký syr. Tieto dve ingrediencie dobre rozmiešame. Cesnak ošúpeme a pretlačíme. Cesnak dobre rozmiešame v zmesi. Do nátierky tiež dáme niekoľko lyžíc bieleho jogurtu. Vajcia uvarené natvrdo ošúpeme a pokrájame na malé kúsky. Pokrájané vajcia vsypeme do misky a vmiešame do zmesi. Nátierku dosolíme a dochutíme tiež čerstvou pokrájanou pažítkou. Nátierku tiež pokrájame citrónovou šťavou. Nátierka je výborná na čerstvej bagete.
Fotogaléria k receptu
17.03.2012 | autor: Varenie