Chrumkavé kuracie pečene

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

kuracia pečienka, slnečnicový olej, čili papričky, cesnak, kečup, sójová omáčka, solamyl, čínska kapusta, vaječné rezance

Ako na to:

Z kuracích pečení odstránime nožom všetok tuk a pokrájame ich na malé kúsky. Vo woku rozohrejeme olej. Keď je olej rozohriaty vložíme doň pečene a restujeme. Čili papričky nakrájame na malé kúsky. Cesnak ošúpeme a tiež nasekáme nadrobno. Papričky aj cesnak vhodíme k pečeni do woku. V malej miske zmiešame kečup so sójovou omáčkou. Pridáme tiež solamyl a dôkladne rozmixujeme. Čínsku kapustu nakrájame nadrobno a vložíme k mäsu. Pražíme dovtedy kým kapusta nezmäkne. Do woku vylejeme pripravenú kečupovú zmes a miešame, kým sa nezačne variť. Pečeň podávame horúcu s rezancami.

Fotogaléria k receptu

04.04.2012 | autor:

Podobné recepty