Ostrokyslá hubová polievka
čili papričky, cesnak, rybia omáčka, kryštálový cukor, petržlenová vňať, zeleninový vývar, mrkva, čínska kapusta, šampiňóny, fazuľkové struky, malé rajčiaky
Ako na to:Do woku vylejeme vývar. Čili papričky pokrájame na malé kúsky a vhodíme do vývaru. Cesnak ošúpeme a pokrájame nadrobno. Pokrájaný cesnak tiež pridáme do polievky. Polievku ochutíme rybou omáčkou. Vývar tiež dochutíme trochou kryštálového cukru. Petržlenovú vňať tiež vhodíme do polievky. Mrkvu pokrájame na kolieska a vhodíme do polievky. Šampiňóny tiež nakrájame na menšie kúsky a dáme do vývaru. Potom vysypeme do polievky fazuľkové struky. Čínsku kapustu narežeme nadrobno a tiež pridáme do jedla. Neprikrytú polievku varíme asi 10 minút. Potom do polievky primiešame malé rajčiaky, ktoré sme prerezali na polovice. Polievku potom povaríme ešte 5 minút. Pred podávaním môžeme polievku dochutiť nakrájanou jarnou cibuľkou alebo petržlenovou vňaťou.