Gurmánske soté
kuracie mäso, šunka, sterilizovaná kukurica, jarná cibuľka, sójová omáčka, kečup, soľ, mleté čierne korenie, sladká smotana na šľahanie
Ako na to:Mladú cibuľku pokrájame na väčšie kúsky. Mäso umyjeme a pokrájame na rezančeky. Šunku nakrájame na menšie kúsky. Vo woku rozohrejeme olej. Na zohriaty olej vysypeme cibuľku a opražíme ju. Na cibuľku vhodíme kuracie rezance. Kura vo woku dochutíme soľou a čiernym korením. Kuracinu chvíľku pražíme. Potom do woku pridáme šunku a jedlo premiešame. Mäso dochutíme sójovou omáčkou a kečupom. Do jedla vmiešame aj sterilizovanú kukuricu. Keď nám mäso zmäkne, vylejeme do woku sladkú smotanu. Jedlo so smotanou necháme chvíľku prevrieť. Nakoniec môžeme jedlo zjemniť kúskom masla. Gurmánske soté podávame s cestovinami alebo s ryžou.