Pražená ryža siedmych vôní
ryža, kuracie mäso, sójová omáčka, kečup, thajské korenie siedmich vôní, arašidový olej, cibuľa, mrkva, hrášok, vajce
Ako na to:Ryžu prepláchneme a dáme variť do osolenej vody. Kuracinu nakrájame na malé kúsky. Sójovú omáčku zmiešame s kečupom a thajským korením. Touto pripravenou zmesou potrieme kuracie mäso.
Vo woku rozohrejeme olej a dáme naň kuracie mäso, ktoré chvíľku pražíme. Cibuľu nakrájame na väčšie kúsky. Mrkvu nakrájame na kolieska. Cibuľu aj mrkvu pridáme k mäsu. Do woku tiež vsypeme mrazený alebo čerstvý hrášok. Keď sa nám ryža uvarí, tiež ju pridáme do jedla.
Jedno vajce rozmixujeme a vlejeme ho do jedla. Miešame, až kým nám jedlo vďaka vajcu nezhustne.