Pudingová rolka s hroznom a broskyňami
2 balíčky čokoládového pudingu, 1 balíček karamelového pudingu, 1,5 l mlieka, 2 balíčky detských piškót, 2 strapce hrozna, 4 zrelé broskyne (môžu byť aj marhule alebo nekratinky)
Ako na to:Tortovú formu vyložíme detskými piškótami, ktoré naukladáme tesne vedľa seba. Zalejeme ich horúcim karamelovým pudingom, uvareným podľa návodu s tretinou mlieka.
Hrozno odstopkujeme, umyjeme, necháme odkvapkať a poukladáme na puding spolu s mesiačikmi nakrájanými z 2 umytých broskýň (marhúľ alebo nektariniek). Necháme trochu vychladnúť, zalejeme horúcim čokoládovým pudingom uvareným z druhej tretiny mlieka, pripraveného podľa návodu a na vrch znova na tesno poukladáme piškóty. Počkáme kým puding vychladne a odložíme ho na 3 hodiny do chladničky.
Po vychladnutí vyklopíme tortu na podnos a jej povrch upravíme čokoládovým pudingom uvareným z poslednej tretiny mlieka podľa návodu. Podľa fantázie ozdobíme bobuľkami hrozna a mesiačikmi broskýň, prípadne marhúľ alebo nektariniek.