Lacná nátierka

Váš prehliadač nepodporuje video recepty
Potrebujeme:

zemiaky, údené mäso, maslo, cibuľa, horčica, soľ, čierne korneie, rasca, petržlenová vňať

Ako na to:

Zemiaky, ktoré sme si uvarili v šupke, očistíme. Potom uvarené zemiaky nastrúhame najemno. Do zemiakov pridáme plnotučnú horčicu a dôkladne premiešame. Do jedla pridáme aj maslo. Môže byť aj obyčajné, ale lepšie sa nám bude pracovať s margarínom. Cibuľu nakrájame nadrobno a vsypeme do nátierky. Ak nám ostali kúsky údeného mäsa alebo inej salámy, môžeme ju nakrájať nadrobno a vysypať tiež do nátierky. Všetko dôkladne premiešame. Potom nátierku dochutíme soľou a čiernym korením. Do zmesi pridáme tiež rascu a petržlenovú vňať. Lacnú nátierku podávame s pečivom, avšak výborne chutí aj na pagáčoch.

Fotogaléria k receptu

11.02.2013 | autor:

Podobné recepty