Rybacie filé v alobale

Potrebujeme:

500 g rybacieho filé, soľ, citrón, 40 g oleja, červená paprika, mleté čierne korenie, 40 g masla, 500 g varených zemiakov, rasca, 1 dcl kyslej smotany

Ako na to:

Rybacie filé nakrájame na štyri kúsky. Osolíme ho, pokvapkáme citrónom, olejom a necháme ho na chladnom mieste asi hodinu odležať.
Z alobalu nastriháme 4 štvorce, stred potrieme maslom a uložíme doň na plátky pokrájané, osolené a rascou posypané zemiaky. Na zemiaky poukladáme pripravené filé, posypeme paprikou a mletým korením, polejeme kyslou smotanou a zabalíme.
Na pekáčiku v horúcej rúre pečieme asi 25 minút. Podávame so šalátom z čerstvej zeleniny.

10.02.2013

Podobné recepty