Plnený bravčový rezeň
Potrebujeme:
800 g bravčového mäsa zo stehna, soľ, 2 vajcia uvarené natvrdo, 100 g šunky, hrubá múka, 2 vajcia a strúhanka na obaľovanie, olej na vyprážanie
Ako na to:Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne, naklepeme a osolíme. Uvarené a vychladnuté vajcia ošúpeme a pokrájame na osminky.
Na každý rezeň dáme plátok šunky a osminku vajíčka, preložíme a prichytíme kovovou ihlou. Obalíme múkou, vajcami rozšľahanými so soľou a preosiatou strúhankou a vypražíme v rozohriatom oleji dočervena.
Podávame s opekanými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.
07.01.2014
Podobné recepty
Bravčový bôčik s bambusovými výhonkami, Vyprážaný bravčový rezeň plnený šunkou a syrom, Hovädzí rezeň Dubarry, Plesňový rezeň plnený ananásom, Rezeň s olomouckým tvarôžkami, Bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku, Bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku, Bravčový jazyk na póre, Zapečený bravčový rezeň, Štefanská pečienka