Bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku
Potrebujeme:
600 g bravčového mäsa, soľ, 100 g suchej salámy, 300 g zemiakov, 1 vajce, mleté čierne korenie, 50 g hladkej múky, olej na vyprážanie
Ako na to:Z mäsa nakrájame 8 plátkov, urobíme nožom otvor, trošku ich naklepeme osolíme a naplníme kolieskami salámy. Naplnené rezne obalíme v zemiakovom cestíčku a vyprážame na horúcom oleji z oboch stranách.
Zemiakové cestíčko: Surové zemiaky očistíme, postrúhame, pridáme vajce, korenie, soľ, múku a spolu zamiešame.
21.01.2014
Podobné recepty
Bravčový rezeň v zemiakovom cestíčku, Bačovský rezeň, Kuracie prsia v zemiakovom cestíčku, Teľací rezeň v syrovom cestíčku, Bravčový bôčik s bambusovými výhonkami, Plnený bravčový rezeň, Oštiepok plnený šunkou a vysmážaný v zemiakovom cestíčku, Hovädzí rezeň Dubarry, Kuracie prsia v zemiakovom cestíčku, Medailóniky v zemiakovom župane