Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob
Potrebujeme:
20 g údenej slaniny, 20 g cibule, 240 g hovädzieho mäsa, 20 g petržlenu, cesnak, klinčeky, celé čierne korenie, soľ, 100 g rajčiakov, petržlenová vňať
Ako na to:Na kocky nakrájanú slaninu opražíme, na tuku speníme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté, na kocky pokrájané mäso, očistený, pokrájaný petržlen, rozotrený cesnak, 2 klinčeky, celé čierne korenie, soľ, podlejeme teplou vodou a dusíme.
Nakoniec pridáme umyté, pokrájané rajčiaky, krátko podusíme a podávame posypané petržlenovou vňaťou.
27.01.2014
Podobné recepty
Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na majoráne, Hovädzie mäso dusené na srbský spôsob, Hovädzie dusené na srbský spôsob, Hovädzie mäso dusené na horčici, Hovädzie mäso dusené na horčici, Teľacie mäso dusené na taliansky spôsob, Hovädzie mäso na zelere, Hovädzie mäso dusené na zelenine, Hovädzie mäso dusené so špargľou