Bravčové steaky
Potrebujeme:
600 g bravčových rezňov, soľ, horčica, mleté čierne korenie, 100 g strúhaného syra, olej
Ako na to:Rezne naklepeme, na okrajoch trochu narežeme, osolíme, potrieme horčicou, okoreníme, posypeme strúhaným syrom a kladieme na rozpálený olej tou stranou, kde je syr. Vyprážame z oboch strán do zlata.
Podávame s opekanými zemiakmi a obložíme kyslou uhorkou, nakladanými cibuľkami a červenou kapiou.
03.02.2014
Podobné recepty
Grilované bravčové steaky, Bravčové steaky s medom, Steaky v bylinkovom obale, Bravčové kotlety, Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke, Kozí syr na prírodno, Morčacie steaky s hruškou a karambolou, Opečené kuracie pečienky, Losos s višňovou omáčkou, Steak z tuniaka s banánovo – jogurtovým šalátom