Kuracie pečienky na červenom víne

Potrebujeme:

500 g kuracích pečienok, 1 cibuľu, olej, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, vegeta, 3 PL kečupu, 5 PL červeného vína, vodu, Solamyl

Ako na to:

Pečienky očistíme, umyjeme a pokrájame na menšie kúsky. Na oleji spením nadrobno pokrájanú cibuľu. Pridáme pečienky a krátko orestujeme. Pridáme mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, vegetu, kečup a červené víno. Podľa potreby dolejeme vodu (podľa toho, koľko chceme mať omáčky) a susíme.
Vo vode rozmiešame solamyl. Tesne pred dokončením omáčku zahustíme solamylom (prilievajte pomaly za stáleho miešania, kým nedosiahnete požadovanú hustotu).

22.09.2008

Podobné recepty