Hydinová nátierka s broskyňami
Potrebujeme:
250 g vareného hydinového mäsa, 1 vajce, zavárané broskyne, 1 lyžička ríbezľového džemu, 150 g tvrdého syra, 2 lyžice kyslej smotany, soľ, mleté čierne korenie, džem na ozdobenie
Ako na to:Uvarené mäso, vajce uvarené natvrdo a 3 polovičky broskýň pokrájame a spolu s džemom rozmixujeme. Pridáme postrúhaný syr, smotanu, soľ, mleté čierne korenie a dobre premiešame.
Nátierku nastriekame do zvyšných polovičiek broskýň, ozdobíme džemom a podávame.
27.02.2014
Podobné recepty
Hydinová nátierka, Hydinová nátierka s pórom, Hydinová nátierka, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie rezne s broskyňami a mandľami, Nátierka zo syra niva, Tvarohová nátierka, Jogurtová torta s broskyňami, Cestovinový šalát s krabími prstami a broskyňami