Víkendový brokolicovo-tuniakový šalát

Potrebujeme: Víkendový brokolicovo-tuniakový šalát

1/2 cestovín
2 konzervy tuniaka (kúsky)
1 ks čerstvej brokolice
3 ks rajčín
1 ks čerstvej šalátovej uhorky
1 zväzok reďkovky
1 konzerva olív
olej

Dressing:
1 kyslá smotana
2 PL tatárskej omáčky
4 strúčiky cesnaku
1ČL horčice a kečupu
korenie a soľ

Ako na to:

Cestoviny uvaríme a scedíme, pokvapkáme olejom a premiešame. Uvaríme (alebo v parnom hrnci spravíme) na ružičky rozdelenú brokolicu. Uhorku, rajčiny a reďkovky nakrájame na malé kocky. Všetko spolu zmiešame, nakoniec pridáme olivy a tuniaka.

Príprava dressingu:
Kyslú smotanu zmiešame s tatárskou omáčkou, horčicou a kečupom. Olúpaný cesnak pretlačíme a primiešame. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

Cestoviny pred podávaním polejeme pripraveným dressingom.

Fotogaléria k receptu

06.03.2014 | autor:

Podobné recepty