Hovädzie mäso na maďarský spôsob
Potrebujeme:
400 g hovädzieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 cibuľa, 50 g údenej slaniny, 150 g bravčovej pečene, 1 lyžica kečupu, 2 dcl sterilizovaného leča, 2 lyžice sterilizovaného hrášku, 20 g masla
Ako na to:Z mäsa nakrájame 4 rezne, ktoré naklepeme, osolíme, okoreníme a na rozpálenom oleji opečieme.
Do výpeku dáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú slaninu, pečeň a chvíľu dusíme. Pridáme lečo, hrášok a kečup. Podlejeme troškou vody a prikryté necháme povariť.
Pred podávaním omáčku zjemníme pridaním masla.
19.03.2014
Podobné recepty
Hovädzie na maďarský spôsob, Hovädzie mäso na zelere, Hovädzie mäso na čínsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na srbský spôsob, Hovädzie mäso dusené na majoráne, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso v mrkvovej omáčke, Hovädzie čínske rezne, Hovädzie s chrenovou náplňou