Hovädzie mäso dusené so špargľou
Potrebujeme:
240 g hovädzieho mäsa, soľ, celé čierne a nové korenie, 10 g oleja, 300 g špargle, 100 g mlieka, 10 g hladkej múky, citrónová kôra, pažítka
Ako na to:Umyté mäso uvaríme v osolenej vode s celým novým a čiernym korením. Očistenú, umytú špargľu udusíme na oleji, časť prelisujeme, zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, podľa potreby rozriedime vývarom z mäsa a povaríme. Omáčku dochutíme citrónovou kôrou a nakrájanou pažítkou. Ostatnú časť špargle vložíme spolu s mäsom do omáčky.
06.04.2014
Podobné recepty
Hovädzie mäso dusené na majoráne, Hovädzie mäso dusené na horčici, Hovädzie mäso dusené na horčici, Hovädzie mäso na zelere, Hovädzie mäso dusené na zelenine, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na srbský spôsob, Hovädzie mäso dusené so zeleninou, Hovädzie dusené s mrkvou, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob