Teľacie mäso dusené na taliansky spôsob
Potrebujeme:
240 g teľacieho mäsa, 10 g oleja, soľ, 40 g rajčiakového pretlaku, 80 g koreňovej zeleniny (mrkva, petržlen, zeler), celé čierne korenie, bobkový list, tymian, 10 g hladkej múky, citrónová kôra
Ako na to:Umyté mäso nakrájame na väčšie kocky a opečieme na oleji. Osolíme, pridáme rajčiakový pretlak, očistenú, na kocky nakrájanú koreňovú zeleninu, korenie, bobkový list, tymian, podlejeme teplou vodou a udusíme.
Mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou, povaríme, zeleninu prelisujeme a mäso vložíme späť do šťavy. Dochutíme citrónovou šťavou.
16.04.2014
Podobné recepty
Teľacie Hawai, Teľacie kotlety na modenský spôsob, Teľacie na taliansky spôsob, Teľacie na taliansky spôsob, Karfiol na taliansky spôsob, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na srbský spôsob, Teľacie steaky s čučoriedkovou omáčkou, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Teľacie medailónky