Teľacie s makarónmi

Potrebujeme:

60 g masti, 1 väčšia cibuľa, 600 g teľacieho mäsa, mleté čierne korenie, soľ, 2 lyžice rajčiakového pretlaku, 1 dcl smotany, hladká múka, 1 kocka cukru, makaróny, 50 g strúhaného syra (parmezán)

Ako na to:

Na masti speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Do cibuľového základu dáme na tenké plátky pokrájané mäso, pridáme mleté čierne korenie, soľ, chvíľu podusíme, potom podlejeme vodou a udusíme do mäkka.
Do hotového pridáme rajčiakový pretlak, smotanu, poprášime múkou a necháme ešte chvíľu povariť. Dochutíme cukrom, soľou.
Podávame s makarónmi, ktoré posypeme postrúhaným syrom.

19.04.2014

Podobné recepty