Teľacie medailóniky
Potrebujeme:
400 g teľacieho mäsa, soľ, masť, 40 g masla, 150 g bravčovej pečene, 2 väčšie jablká
Ako na to:Z umytého, odblaneného mäsa nakrájame rezy. Mäso osolíme a na masti opečieme po oboch stranách.
Na masle udusíme na malé kocky nakrájanú pečeň spolu s kolieskami jabĺk (jablká olúpeme a vyberieme jaderník). Na opečené kúsky mäsa dáme udusenú pečeňovú zmes. Podávame so zemiakmi.
12.05.2014
Podobné recepty
Teľacie medailóniky, Teľacie medailóniky so šalátom, Teľacie medailónky, Teľacie medailóniky so špargľou, Teľacie medailónky s hlivou, Teľacie medailónky so šalátom, Teľacie medailónky s hlivou, Teľacie kotlety na modenský spôsob, Medailóniky z tresky, Bravčové medailóniky plnené olivami so smotanovou omáčkou