Hovädzie mäso dusené na zelenine
Potrebujeme:
240 g hovädzieho mäsa, soľ, 10 g oleja, 10 g cibule, 50 g mrkvy, 40 g zeleru, 50 g kalerábu, 40 g karfiolu, 20 g hrášku, mleté čierne korenie, 5 g hladkej múky, petržlenová vňať
Ako na to:Umyté, na kocky pokrájané mäso opečieme na oleji, osolíme, pridáme pokrájanú cibuľu, opečieme, podlejeme teplou vodou a dusíme. Počas dusenia pridávame očistenú, na kocky nakrájanú mrkvu, zeler, kaleráb, neskoršie na ružičky rozobratý karfiol, nakoniec hrášok a dodusíme. Mäso zaprášime múkou, krátko ešte podusíme a posypeme petržlenovou vňaťou.
03.06.2014
Podobné recepty
Hovädzie mäso dusené na majoráne, Hovädzie rezne naložené v zelenine, Hovädzie mäso dusené na horčici, Hovädzie mäso dusené na horčici, Hovädzie mäso na zelere, Hovädzie mäso dusené so špargľou, Hovädzie mäso dusené na francúzsky spôsob, Hovädzie mäso dusené na srbský spôsob, Hovädzie mäso dusené so zeleninou, Hovädzie dusené s mrkvou