Šalát z pomaranča, mozzarelly a granátového jablka
Potrebujeme:
1 ks pomaranč
125 g mozzarely
hrsť rukoly
soľ, mleté čierne korenie
2 PL olivového oleja
2 PL jadierok z granátového jablka
Pomaranč olúpeme a zbavíme bielych častí. Potom pomaranč nakrájame priečne na tenké plátky.
Do 2 PL olivového oleja dáme jadierka z granátového jablka a trocha šťavy z neho. Osolíme, okoreníme a dobre premiešame.
Na tanier dáme najprv rukolu, na ňu pomaranč a na malé kúsky natrhanú mozzarelu. Šalát pokvapkáme zálievkou s jadierkami.
Podávame s čerstvým pečivom.
Čas prípravy : 10 min.
Počet porcií: 1 - 2
Fotogaléria k receptu
10.06.2014 | autor: Adam