Kurací šalát
kuracie mäso, soľ, korenie, bylinkovú soľ, orientálne korenie, zázvor, hladkú múku, strúhanku, olej, bazalkové pesto, sójovú omáčku
Príloha: ryžu, čínsku kapustu, paradajky, horčicu, petržlenovú vňať na ozdobu
Kuracie mäso nakrájajte na kocky, koreňte, osoľte, a ak máte pridajte aj bylinkovú soľ. Mäsko jemne posypte mletým zázvorom, orientálnym korením, jemnou strúhankou a na záver múkou. Premiešajte a nechajte chvíľku postáť.
Potom mäso sprudka osmahnite na oleji. Uvarte ryžu, na tanier položte kopček ryže, šalát, sójovú omáčku a bazalkové pesto. Na to poukladajte osmažené mäso, nakrájanú čínsku kapustu, nakrájané paradajky, lyžicu horčice, petržlenovú vňať a osoľte a okoreňte.