Kuracie nugetky so zeleninou v kokosovom kréme
400 ml kokosovej konzervovanej smotany, 1 jemne pokrájaná zelená čili paprička, 1 lyžica wasabi, 30 g masla, 6 kuracích prsných rezňov nakrájaných na kúsky, 150 g cukrového hrášku, 150 g zelenej fazuľky, 200 g brokolice, 80 g špenátových lístkov, hrsť pokrájaného čerstvého koriandra, soľ a čerstvo zomleté čierne korenie na dochutenie, jazmínová ryža ako príloha
Ako na to:V rajnici na miernom ohni krátko, za občasného premiešania, povaríme kokosovú smotanu s čili papričkou a wasabi, aby zhustla.
V panvici rozohrejeme maslo a kúsky kuraťa na ňom opražíme dozlata. Všetku zeleninu krátko sparíme vriacou vodou a hneď schladíme studenou vodou.
Rozdelíme na taniere, pridáme kúsky mäsa, polejeme omáčkou, do ktorej sme vmiešali koriander, osolíme, okoreníme a podávame, najlepšie, s jazmínovou ryžou.