Uhorková nátierka s chrenom a kaparami
1 šalátová uhorka
5 dkg chrenu
1 PL kapár
2 strúčiky cesnaku
100 g čerstvého syra
soľ
mleté čierne korenie
Uhorku ošúpeme, rozpolíme, odstránime zrnká a pokrájame na malé kocky. Osolíme, pomiešame, necháme 15 minút postáť, a potom zlejeme prebytočnú vodu.
Cesnak posekáme nadrobno a chren postrúhame. Uhorky zmiešame spolu s postrúhaným chrenom, cesnakom, čerstvým syrom a kaparami. Nakoniec nátierku osolíme a okoreníme podľa chuti.
Tip: Ak chcete nahradiť pečivo z bielej pšeničnej múky, podávajte na okrúhlom RACIO Knäckebrot Multigrain. Skvelo si pochrumkáte a urobíte aj niečo dobré pre vaše zdravie.