Pečeň s mandľami
400 g bravčovej pečene, 1 lyžička soli, 1 lyžica škrobovej múčky, 50 g bambusových výhonkov, 1 pór, 1 paprika, 50 g pražených mandlí, olej na pečenie, 0,4 l mäsového vývaru, 1 lyžica zázvorového vína, 1 lyžica sójovej omáčky, soľ, olej, maizena, cukor
Ako na to:Umytú a očistenú pečeň nakrájame na plátky, osolíme, pridáme škrobovú múčku, rozpustenú vo vode a rýchlo opečieme na rozpálenom oleji. Pokrájaný pór a papriku, každé zvlášť, blanšírujeme v osolenej vode a potom rýchlo ochladíme (blanšírovanie každého druhu zvlášť je dôležité vzhľadom k zachovaniu farby, rovnako ako pridanie trocha sódy do osolenej vody. Voda musí byť vriaca). Bambusové výhonky, pór a papriku pridáme k pečienke a všetko spolu krátko podusíme. Pridáme mandle, trocha oleja, dobre premiešame a môžeme podávať s ryžou.