Fazuľová polievka s údeným mäsom a krúpami
Potrebujeme:
250 g údeného mäsa, 150 g fazule, 50 g jačmenných krúp, 2 mrkvy, 1 petržlen, soľ
Ako na to:Údené mäso pokrájame a uvaríme takmer do mäkka spolu s vopred namočenou fazuľou a namočenými krúpami. Potom pridáme očistenú nakrájanú zeleninu a dovaríme. Podľa chuti osolíme a podávame.
14.10.2014
Podobné recepty
Fazuľová nátierka s údeným mäsom, Východniarska polievka, Fazuľová polievka, Šošovicová polievka s údeným mäsom, Kapustové palacinky s údeným mäsom, Závin s údeným mäsom, Kapustnica s krúpami, údeným mäsom a hubami, Kapustnica s krúpami, údeným mäsom a hubami, Kyslá fazuľová polievka, Syrová polievka