Plnený zemiakový mešec
400 g zemiakovej zmesi vo vrecúšku (na zemiakové knedle), 100 g kuracej šunky, 100 g masla, 100 g kukurice, 100 g brokolice, 4 vajcia, soľ, 1 lyžička saturejky, 100 g drvených arašidov
Ako na to:Najprv si pripravíme plnku. Kocky šunky opražíme na oleji, prisypeme mrazenú kukuricu a kúsky brokolice a necháme prehriať. Potom vmiešame rozšľahané vajcia, ktoré necháme mierne stuhnúť. Zmes ochutíme soľou a saturejkou.
Pripravíme si zemiakové cesto podľa návodu na obale a vyvaľkáme z neho 4 okrúhle placky. Naplníme ich vychladnutou zmesou, okraje spojíme a vytvorené mešce zviažeme do mikroténovej fólie. Vložíme ich do vriacej vody asi na 15 minút, vyberieme z fólie a na tanieri polejeme maslom s opraženými arašidmi.