Broskyňa plnená bryndzovou penou
Potrebujeme:
4 broskyne, 50 g masla, 120 g bryndze, 70 g šľahačkovej smotany, soľ, 3 rajčiaky, petržlenová vňať
Ako na to:Zrelé broskyne rozpolíme a vyberieme kôstky. Na jednotlivé polovice broskýň nastriekame pomocou vrecúška s ozdobnou rúrkou bryndzovú penu.
Bryndzovú penu pripravíme vyšľahaním masla s bryndzou, primiešame šľahačku a jemne ochutíme soľou. Ozdobíme dielikmi rajčiakov a petržlenovou vňaťou.
02.11.2014
Podobné recepty
Broskyňa plnená kuracím mäsom, Šunkové kornútky, Zemiaky s bryndzovou omáčkou, Špenátové omelety so šunkovou penou, Šunkové závitky s vaječnou penou, Obložená vitamínová misa, Broskyňový zamat, Broskyňový dezert Nellie Melbovej, Lievance s jahodami a ovocnou penou, Šalát zo žltého melóna so škoricou