Jahodové cookies s bielou čokoládou
1/2 pohára masla (125 g), 1 vajíčko, 1/2 pohára hnedého cukru, 1/4 pohára kryštálového cukru, 1 3/4 pohára hladkej múky, 1/2 lyžičky sódy bicarbóny, 3/4 pohára bielej čokolády, 1 pohár jahôd
Ako na to:Jahody pokrájajte na menšie kúsky. V mise vyšľahajte maslo s cukrami. Do peny pridajte vajíčko a dobre vymiešajte (ak máte vanilkovú arómu tak jej trochu pridajte). Potom pridajte múku zmiešanú so sódou bicarbónou a opäť vymiešajte. Vznikne tuhé cesto, do ktorého pridajte posekané jahody a bielu čokoládu.
Na papierom na pečenie vyložený alebo vymastený plech dajte lyžicou kôpky cesta. Pečte pri teplote 190 C do slabo hneda a po vybratí z rúry ich ešte nechajte chvíľu na plechu.