Morčacie rezne so šunkou a špargľou
Potrebujeme:
600 g morčacích pŕs, soľ, 60 g oleja, 200 g sterilizovanej špargle, 40 masla, 60 g šunky
Ako na to:Z morčacích pŕs nakrájame cez vlákna dva menšie rezne, zľahka ich naklepeme a osolíme. Rezne prudko restujeme na rozpálenom oleji z oboch strán.
Mäso vyberieme a do výpeku pridáme maslo. Do plátku šunky vložíme špargľu a podusíme ju. Pri podávaní polejeme opečené rezene maslom a navrch dáme udusenú špargľu.
19.11.2014
Podobné recepty
Morčacie rezne v sezamovom cestíčku so špargľou, Morčacie rezne v sezamovom cestíčku so špargľou, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie rezne s broskyňovým karamelom, Morčacie závitky, Morčacie prsia s broskyňou, Morčacie rezne s broskyňami a mandľami, Morčacie rezne v páperí, Morčacie rezne v „páperí“, Morčacie rezne s broskyňou a mandľami