Cesnakovo-bylinkové maslo - vhodné na grilovanie
veľká kocka obyčajného masla, bylinková soľ, za hrsť čerstvej petržlenovej vňate, za hrsť čerstvého kôpru, 5-6 strúčikov cesnaku, alobal na zabalenie
Ako na to:V miske nechajte úplne zmäknúť maslo, nasekajte umyté a osušené bylinky. Očistite 5-6 strúčikov cesnaku. Do masla pridajte petržlenovú vňať, kôpor, pretlačte cesnak, dobre osoľte bylinkovou soľou a dajte do alobalu.
Vyformujte pomocou neho valček, zabaľte a dajte na 45 minút do mrazničky alebo ak chystáte maslo deň vopred, stačí do chladničky.
Potom z neho budete krájať kolieska, ktoré budete dávať rovno na mäso na grile. Vlastne ryby grilované s cesnakovým maslom chutia vááážne dobre!