Celozrnné bagety s fašírkou
Fašírky: mleté mäso, soľ, cesnak, korenie, orientálne korenie, olej na vysmáženie, celozrnné bagety, čínsku kapustu alebo ľadový šalát, paradajky, papriky, uhorky, tvrdý syr, potravinársku fóliu
Ako na to:Z mletého mäsa, soli, mletého čierneho korenia, orientálneho korenia a pretlačeného cesnaku urobte fašírky (ak budete plniť žemle, urobte kolieskové fašírky, do bagetiek urobte valčekové fašírky). Jemne ich obaľte v strúhanke a vysmažte v horúcom oleji.
Bagety rozdeľte na 2 alebo 3 časti, podľa ich veľkosti, narežte, vložte po kúsku šunky alebo nárezu. Pridajte kúsok čínskej kapusty, tvrdého syra, fašírku, pokrájanú zeleninu a po jednom zabaľte do potravinárskej fólie a uskladnite v dobre uzatvárateľnej dóze.