Bravčové s horčicovo-pomarnačovou omáčkou
Potrebujeme:
cca 0,5 kg bravčového mäsa, 1 lyžicu horčice, koreniny, soľ, šťavu z 2 pomarančov, cukor, tuk, cibuľu
Ako na to:Mäso nakrájame na malé slíže a naložíme do oleja so soľou, vegetou a bylinkami. Necháme tam aspoň 2 hodiny.
Olej z nálevu zlejeme do hrnca a vložíme nakrájanú cibuľku. Orestujeme a vložíme mäso, ktoré necháme dusiť do mäkka. Pridáme horčicu, chvíľku varíme kým pustí vlastnú šťavu a vlejeme šťavu z pomarančov. Pridáme korenie - rascu, soľ, sójovku a trochu cukru.
31.10.2008
Podobné recepty
Horčicovo paradajkový šalát, Bravčové kotlety, Pečené bravčové koleno s orientálnou omáčkou, Bravčové stehno v šampiňónovo-rajčinovej omáčke, Bravčové steaky s medom, Bravčové rezne pečené v omáčke, Bravčovina s cesnakom a nivou, Bravčové rezance na póre, Bravčové rebrá s medovou omáčkou, Bravčové s fazuľkami