Mäkký koláč
Potrebujeme:
2 dcl oleja, 2 vajcia, 2 PL kakaa, 1 ČL sódy bikarbóny, 1 prášok do perníka, 4 dcl mlieka, 30 dkg cukru, 40 dkg hladkej múky, džem a strúhaný kokos
Ako na to:Všetky suroviny dajte do misky, poriadne zamiešajte na hladké tekuté cesto.
Cesto vylejte na plech a pečte pri teplote 200°C cca 20-30 minút. Na hotový a vychladnutý koláč natrite džem, napr. malinový alebo ríbezľový a posypte strúhaným kokosom.
Ozdobte podľa fantázie.
21.11.2008
Podobné recepty
Tvarohová nátierka s cibuľou a kôprom, Zelerová nátierka, Cesnakovo-tvarohová nátierka s oreganom, Mäkký medovníkový koláč, Vajíčková nátierka, Šľahačkovo-tvarohový krém s ríbezľami, Krehký brusnicový koláč s tvarohom, Pečené zemiaky s cesnakovým tvarohom, Chrenová pomazánka, Tvarohovo-salámová nátierka