Marinované kuracie prsia v rajčinovej omáčke

Potrebujeme:

kuracie prsia, cibuľa, paprika, olej, smotana na varenie, 2 ČL rajčinového pretlaku, tymián, 1 ČL Solamylu

Ako na to:

Na rozpálenom oleji orestujeme cibuľu. Pridáme nakrájanú papriku a polovicu naloženého mäsa. Chvíľu osmažíme na prudkom ohni, potom zalejeme cca 1,5 dcl vody. Stiahneme oheň a zakryté podusíme do mäkka.
Z pol šálky smotany na varenie, 2 ČL pretlaku, tymiánu, soli a 1 ČL Solamylu si pripravíme omáčku. Do pol šálky smotany dajte 2 ČL Maggi omáčky a 1 ČL Solamylu.
Touto omáčkou podlejeme mäso a necháme prejsť varom. Podávame s ryžou a výborný je k tomuto mäsu aj uhorkovo-smotanový šalát.

27.07.2008

Podobné recepty