Prekladané kuracie prsia
zemiaky, kuracie prsia, cukinu, francúzsku omáčku, smotanu na šľahanie, koreniny (soľ, vegetu, biele korenie, sójovú omáčku, zmes na pečené zemiaky), jednu väčšiu cibuľu, údený plátkový syr, postrúhaný Eidam
Ako na to:Mäso mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme sójovou omáčkou. Nové zemiaky dobre poumývame, nakrájame na kolieska, tak isto cukinu a jednu cibuľu.
Dno misy polejeme pár kvapkami oleja a vyložíme zemiakmi, potom kolieska cibule a cukiny. Priebežne solíme a posypávame koreninou na zapekané zemiaky. Na to dáme nakrájané mäso a na vrch plátkový údený syr. Nakoniec opäť navrstvíme zemiaky a cukinu. Okoreníme a prikryjeme alobalom. Dáme zapiecť.
Namiešame francúzsku omáčku, polejem vrch a husto nastrúhame syr. Dáme ešte zapiecť dozlatista.