Grilované rezne v medovej marináde
Potrebujeme:
4 rezne, 2 PL tekutého medu, 1 PL citrónovej šťavy, 1 PL rastlinného oleja, soľ, mleté čierne korenie, čilli korenie
Ako na to:Zo surovín vymiešajte marinádu, do ktorej naložte mierne naklepané rezne (najmenej na 2 hod.). Ideálne je mäso naložiť deň vopred. Mäso grilujte na otvorenom ohni na ražni, alebo si ho môžete pripraviť doma na panvici.
TIP: Podávajte s pečenými zamiakmi, chlebom a zeleninovým šalátom.
07.01.2007
Podobné recepty
Harmonické kuracie rezne, Srnčie rezne v marináde, Kuracie rezne v marináde, Grilované teľacie rezne so zeleninovou oblohou, Jemné rezne v jogurte, Grilované teľacie rezne so sardelovým maslom, Grilované teľacie rezne so syrom, Grilované teľacie rezne so šunkou a syrom, Grilované teľacie rezne s bylinkovým maslom, Grilované teľacie rezne s bielym vínom