Kávičková pauza
1 piškóty, káva, biely jogurt, 10-15 dkg tvarohu, 1 kyslá smotana, 45 g BB pudingu, cukor, varová čokoláda, 350ml mlieka
Ako na to:Uvaríme si kávu. Tortovú formu vystelieme alobalom. Naukladáme piškóty a zalejeme kávou. Potom rozmixujeme 10-15 dkg tvarohu, 3/4 bieleho jogurtu, 1 kyslú smotanu a cukor podľa chuti. Do vzniknutého krému primiešame troška nastrúhanej varovej čokolády (môže byť aj mliečna).
Na piškóty rozotrieme polovicu krému. Na krém ukladáme piškóty a znova rozotrieme zvyšok krému. Na vrch uvaríme 350 ml mlieka a BB puding s 2 lyžicami cukru, na hustý krém, a keď mierne vychladne primiešame zvyšok bieleho jogurtu. Natrieme navrch koláča a dáme na 1-2 hodiny do chladničky.