Grilované teľacie rezne so sardelovým maslom
Potrebujeme:
600 g teľacieho mäsa zo stehna, 60 g masla, 30 g sardelovej pasty, olej, soľ
Ako na to:Mäso umyte, odblaňte, osušte, obrúskom a pokrájajte na rezne, ktoré zľahka naklepte, osoľte, pokvapkajte olejom a nechajte na chladnom mieste odležať.
Potom ich poukladajte na rozohriaty grilovací rošt a grilujte z každej strany 4 min. Maslo vymiešajte so sardelovou pastou.
Hotové rezne upravte na misu, potrite sardelovým maslom a obložte opekanými zemiakmi. Podávajte s hlávkovým šalátom.
29.05.2006
Podobné recepty
Grilované teľacie rezne s bylinkovým maslom, Grilované teľacie rezne so syrom, Teľacie s jabĺčkami, Grilované teľacie rezne s bielym vínom, Teľacie závitky, Grilované teľacie rezne so zeleninovou oblohou, Teľacie rezne na šalvii, Grilované teľacie rezne so šunkou a syrom, Teľacie na citrónoch, Grilované teľacie rezne po švédsky