Mäsová zmes v alobalu
4 plátky z bravčového stehna, 3-4 PL oleja, 2 PL vody, 2 cibule, 4 paradajky, 4 šampiňóny, sójová omáčka, 4 PL masla, mleté čierne korenie, soľ
Ako na to:Mäso naklepte a pokrájajte na tenké rezance, za stáleho miešania ich opečte na rozohriatom oleji. Potom ich rozdeľte na 4 pláty alobalu a prelejte vypečenou šťavou, ktorú rozrieďte vodou. Cibuľu pokrájajte na kolieska, paradajky a olúpané šampiňóny na plátky a rozložte na mäso. Osoľte okoreňte, pokvapkajte sójovou omáčkou a na každú porciu položte 1 PL masla. Alobal uzavrite, aby pri pečení nevytekala šťava. Pečte na grile alebo vo vyhriatej rúre.