Linecké kakaové srdiečka
400 g hladkej múky, 2 žĺtka, 150 g práškového cukru, 120 g Hery, 120 g bravčovej masti (nenahradzovať maslom ani ničím iným), 2 PL kakaa a 2 PL mletých orechov
Poleva: čokoláda na varenie, Cera, trochu oleja
Ozdoba: srdiečko s modelovacej hmoty z Marsmallow cukríkov
Všetky suroviny spojíme do cesta. Môžeme nechať odležať v chladničke 1 hodinu (ale nemusíme). Rozvaľkáme na hrúbku cca 0,5 cm a vykrajujeme srdiečka. Upečieme a môžeme použiť na plech aj papier na pečenie.
Po upečení a vychladnutí srdiečka spájame pikantným lekvárom. Vrch potrieme rozpustenou čokoládou a hneď položíme na vrch ružové srdiečko (aby sa prilepilo).