Roláda s nutellou
Cesto: 4 žĺtka, 100 g práškového cukru, 150 g nutelly, 300 g polohrubej múky
Krém: 1 plechovku sladeného kondenzovaného mlieka Salko, 250 g masla, 2 PL rumu
Žĺtka vymiešame s cukrom do peny, pridáme nutellu a opäť vymiešame. Potom pridávame múku a sneh z bielkov. Upečieme na mastnom papieri.
Horúcu roládu zvinieme a necháme vychladnúť. Potom ju naplníme krémom a opäť zvinieme. Na záver iba ozdobíme podľa vlastnej fantázie.
Krém: Salko, maslo aj rum vytiahnite v rovnakom čase z chladničky a nechajte ich niekoľko hodín pri izbovej teplote. Maslo potom vymiešajte s postupným pridávaním salka a dvoch lyžíc rumu.
Roládu naplňte, zviňte a ozdobte.