Prsíčka pod perinkou
Potrebujeme:
kuracie prsia, hladká múka, vajíčko, mlieko, soľ
Ako na to:Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a osolíme. Z hladkej múky, vajíčka, mlieka, soli si spravíme cestíčko, do ktorého potom dáme nakrájané mäso a premiešame. Celú zmes potom "vlejeme" do olejom potretej zapekacej misy a dáme do rúry. Po premiešaní vlejeme zmes do zapekacej misky. Dáme do rúry. Podávať môžme so zemiakovou kašou.
15.06.2008
Podobné recepty
Kuracinka pod perinkou, Zapekané kuracie prsia so smotanou, Kuracie prsíčka v mandľovom obale s hroznovou omáčkou, Tvarohový koláč pod perinkou, Opekané prsíčka z paradajkovo-bazalkového pácu, Baklažánová dobrota, Broskyňové prsíčka, Kuracie prsia v zemiakovom cestíčku, Kuracie závitky s olivami, Parené buchty