Topinambury s paradajkami
Potrebujeme:
½ kg topinambúr, ½ kg paradajok, cibuľa, cesnak, bazalka, soľ, korenie podľa chuti, syr na posypanie
Ako na to:Na masle osmažte nakrájanú cibuľu a cesnak, pridajte na kocky nakrájané topinambury, bazalku, osoľte, okoreňte, malo podlejte, poduste. Pridajte nakrájané paradajky a všetko duste asi 20 min. Podávajte ako prílohu k mäsu, posypané syrom.
TIP: Ak počas dusenia pridáte údeninu, tak už poslúži s chlebom ako hlavné jedlo. Môžete posypať syrom.
05.04.2006
Podobné recepty
Opekané topinambury, Tvarohová nátierka s topinamburami, Topinambury na červenom víne, Varené topinambury, Šalát z topinambur, Fusilli s morskými plodmi, paradajkami a vínom, Kaša z topinambúr, Kurča so slaninou a paradajkami na grile, Špagety s paradajkovou omáčkou, Bucatini so sušenými paradajkami, s cuketou a paprikou