Nepečená piškótovo-kokosová roláda
Cesto: 3 balíčky piškót, 260 g cukru múčka, 10-11 lyžíc mlieka, 2-3 lyžice rumu, 60 g kakaa
Náplň: 150 g kokosovej múčky, 150 g masla, 4 lyžice cukru múčka
Piškoty umelieme alebo rozváľkame valčekom. Zmiešame s cukrom, kakaom, rumom a mliekom do cesta. Keď je cesto kompaktné, zabalíme ho do potravinovej fólie a dáme do chladničky vychladiť (stačí na hodinu).
Z masla, kokosu a cukru urobíme krémovú náplň. Kakové cesto rozváľkame medzi igelitmi (potravinárskou fóliou) do obdĺžnikov. Na cesto, najlepšie rukami dáme náplň a prstami ju rozprestrieme po celej dĺžke. Zavineme do rolády.
Roládu rozrežeme na dve časti. Môžeme ozdobiť, poliať čokoládou a dať stuhnúť, najlepšie do ďalšieho rána.