Hrianky s pikantnou mäsovou zmesou
Potrebujeme:
4 plátky chleba, olej, 100 g bravčového masa, soľ, korenie, chilli korenie, kečup, 1 malá cibuľa, sójová omáčka, 1 malá paprika, 1 rajčina
Ako na to:Mäso nakrájame na jemné nudličky a osmažíme na cibuli nakrájanej na drobno a spenenej na oleji. Potom pridáme na nudličky očistenú a nakrájanú papriku, olúpané a nakrájané rajčiny. Okoreníme podľa chuti ostatnými prísadami, okorením a osolíme. Zmes dusíme za stáleho miešanie až sa odparí šťava. Potom ju dáme na predom pripravené opečené hrianky. Môžeme ešte ozdobiť strúhaným tvrdým syrom.
11.04.2010
Podobné recepty
Hrianky s pikantnou paradajkovou omáčkou, Hrianky so zeleninovo-mäsovou zmesou, Zapekaná cuketa plnená fašírkovou zmesou, Hrianky so štipľavou diabolskou nátierkou, Kuracie prsia na hriankach, Tatranské hrianky, Toasty s enciánom, Hrianky so syrokrémom, Pikantné hrianky, Tuniakova nátierka na hrianky