Hrášok v smotanovej omáčke s hubami
Potrebujeme:
3 PL oleja, 1 cibuľa, 25 dkg šampiňónov (iných čerstvých húb), kmín, ¼ l smotany do kávy, 1 konzerva sterilizovaného hrášku, petržlenová vňať , soľ
Ako na to:Cibuľu osmažte, pridajte na tenké plátky nakrájané huby, a ak nepustia vodu podlejte ich trochou vody. Pridajte soľ a kmín. Zmäknuté huby zalejte smotanou, nechajte zhustnúť a doplňte scedeným hráškom. Okoreňte a podávajte s zemiakmi alebo chlebom.
07.04.2006
Podobné recepty
Hrášok, Kuracina na smotanovej omáčke, Voňavé zemiaky v smotanovej omáčke, Sleď v smotanovej omáčke, Sleď v smotanovej omáčke, Taštičky so špargľou, hráškom a hubami v špargľovej omáčke, Ryba v smotanovej karí omáčke, Sardinková nátierka v paradajkovej omáčke, Pečienky s pórom a šampiňónmi v smotanovej omáčke, Bažant na smotane