Jahňacie kotlety
Potrebujeme:
4 jahňacie kotlety, soľ, mleté čierne korenie, 50 g hladkej múky, 1 vajce, 80 g strúhanky, olej na vyprážanie, 4 plátky šunky, 40 g masla, 80 g taveného syra.
Ako na to:Opláchnuté kotlety naklepeme, osolíme a obalíme v múke, v rozšľahanom vajci a v strúhanke. Vypražíme ich. Potom ich narovnáme na pekáč, na každú kotletu dáme plátok šunky a na ňu vrstvu taveného syra s maslom. Dáme do rozpálenej rúry, a keď sa začne syr roztápať, z rúry vyberieme. Podávame ihneď obložené zeleninou a s varenými zemiakmi.
15.06.2008
Podobné recepty
Jahňací chrbát s cíceroým pyré, Dubákový krém s grilovanou jahňacou kotletkou a hubovými chipsami, Jahňacie mäso na zelenine, Jahňacie rebierka na bylinkách, Zapečené jahňacie kotlety, Jahňacie kotlety so žemľovou knedľou a kašou z červenej kapusty, Jahňacie s nivou, Jahňacie s nivou, Jahňacie kotlety po provensálsky, Jahňacie kolienko pečené s cesnakom a rozmarínom